“Ik ben afkomstig van Hofstade. Van kindsbeen af ben ik aangetrokken door de schoonheid der dingen rondom mij. Al vlug wou ik vele kunstzinnige dingen tot de mijne maken. Tekenen en ontwerpen zat dan ook van jongs af aan in het bloed. De keuze voor een opleiding binnenhuisarchitectuur lag dan ook in de lijn van de verwachtingen. Na de gewone dagtaak in een administratie kon ik mijn passie voor kunst, vormgeving, plastische expressie en creativiteit botvieren in diverse avondleergangen kunstgeschiedenis en keramiek. Kleine ontwerpen met mijn eigen handen tot leven laten komen is mijn lang leven.

Ik studeerde binnenhuisarchitectuur A1 aan het Coloma-instituut te Mechelen, nadien volgde ik keramiek en kunstgeschiedenis aan de Stedelijke Kunstacademie te Mechelen. Daarna volgde ik nog cursussen kunstgeschiedenis, archeologie, kerkelijk patrimonium aan de Stedelijke Kunstacademie van Antwerpen, de R.U. Gent en Kadoc Leuven.”et leven rondom hem.”

  • deelname aan en organisatie van diverse tentoonstellingen: De Kweekelinghe (Sint-Katelijne-Waver),(H)Ever-Art (Hever), Weekend voor amateurkunsten (Hever), Kunstenaarsroute (Zemst), Tenierskring (domeinde Ribaucourt,Perk), Rubenskasteel (Elewijt). in 1964 in Duffel.


instagram