Reeds als kind vulde ik mijn dagen al tekenend.

geen schoolboek bleef van mijn krabbels gespaard.

Het werd al snel duidelijk dat het mijn passie worden zou. Na mijn studies vrije grafiek heb ik mij jarenlang verdiept in de vrije grafiek. Tijdens mijn constante zoektocht naar nieuwe creaties en media, werd schilderen mijn nieuwe passie. Ik blijf echter experimenteren en wil mij niet beperken tot één stijl, materiaal of techniek. Inspiratie vind ik in al wat mij omringt; de stad, de mens, het heden en verleden, maar ook in de schoonheid van alledaagse dingen. Mijn missie is om met een eigenzinnige blik van iets schijnbaar onbenulligs of banaals een sterk en intrigerend beeld te maken.

snapshots uit het dagelijkse leven en de stad

Mijn werken zijn impressies, snapshots uit het dagelijkse leven en de stad, waar ik mijn eigen toetsen aan toevoeg om een verhaal en een sfeer te creëren. Ik zoom daarbij in op mijn omgeving en probeer op die manier de werkelijkheid vanuit een nieuw perspectief weer te geven. De interpretatie ervan laat ik over aan de toeschouwer, zodat de fantasie geprikkeld blijft. 

  • Geboren in 1973, Leuven
  • Woont in Lubbeek met haar gezin
  • Meester in de Beeldende Kunsten ­ Vrije grafiek ­ PHIKO Hasselt
  • Hassotel Prijs voor grafiek ­1995
  • Finalist Belgicart ­ Bozar – 2020
  • Tentoonstellingen bij Kunststichting Perspectief vzw ­ Haacht, Kunst in de Troost ­ Vilvoorde, Stichting Ijsberg ­ Damme, UZ Leuven, ART 27 ­ Heusden­Zolder, gemeente Lubbeek en verscheidene culturele centra

website