Na 8 jaar aquarelleren behaalde ik de hoge­re graad en de specialisatiegraad tekenkunst aan de Portaelsschool voor Beeldende Kun­sten te Vilvoorde. Nadien volgde ik er de cur­sus vrije grafiek. Door het me eigen te maken van deze diverse disciplines ontstaan mijn werken vooral uit het samensmelten van gemengde technieken. Personages, land­schappen maar vooral dieren zijn geliefde thema’s. Tot op de dag van vandaag is het waar­nemen in de natuur een belangrijke inspi­ratiebron voor mij. Ik kan hier ten volle van genieten en het motiveert mij vaak om met een nieuw werk te starten. Het zijn voor­namelijk onze eigen huis­- en tuinvogels maar ook insecten die mij fascineren. Het blijft steeds weer een uitdaging om dit deels natuurgetrouw weer te geven maar vooral om hun karakter en figuratieve kenmerken in eigen creativiteit te accentueren.
Spelen met lijnen en vlakken, de vanzelfsprekendheid trachten te negeren en suggestie prikkelen zijn aspecten die het creëren van een werk zo boeiend maken.In deze turbulente tijden, waarin we overstelpt worden door prikkels via sociale media en andere kanalen, en vaak door het bos de bomen niet meer zien, kunnen composities uit onze nabije natuur mij in een andere, rustige wereld brengen.

  • Geboren in Strombeek­Bever, woont in Grimbergen. ­ Pediatrisch verpleegster in Vilvoorde en psychiatrisch
  • verpleegster in Grimbergen.
  • Volgde opleiding aquarel en verschillende technieken aan de Portaelsschool in Vilvoorde, zoals vrije grafiek, hogere graad en specialisatie in tekenkunst.
  • Werkt met gemengde technieken, met als onderwerp vooral vogels en gevleugelde insecten.
  • Lid van Kunstkring Strombeek-­Bever
  • nam deel aan diverse solo­ en groepstentoonstellingen in Vlaams­ Brabant, Geel en Aartselaar

website